Opis
Menu przykładowe na 20 osób.
I danie gorące:
– Rosół z makaronem 7 l
– Filet drobiowy po parysku 10 porcji
– Kieszonka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami 10 porcji
– Polędwiczka w sosie kurkowym 10 porcji
– Ziemniaki gotowane podane z koperkiem 10 porcji
– Kluseczki półfrancuskie 10 porcji
– Ziemniaki pieczone 10 porcji
– Bukiet surówek (biała kapusta, czerwona kapusta, kiszona kapusta) 20 porcji
– Buraczki zasmażane 10 porcji
Przystawki:
-Deska mięs pieczonych 2 kg
-Deska serów 1 kg
-Deska wędlin 1 kg
-Sałatka grecka z fetą, oliwkami i ziołowym winegretem 1 kg
-Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami i dresingiem czosnkowym 1 kg
– Mix finger food nr 1- 30 szt.
– Mix finger food nr 3- 30 szt.
– Mix koreczków 3 rodzaje 30 szt.
– Śledź w oleju z cebulką 1 kg
– Śledź po kaszubsku 1 kg
– Pieczywo
II danie ciepłe:
-Strogonow lub udko faszerowane z kapustą zasmażana 1 porcja
III danie ciepłe:
-Barszcz czerwony z krokietem lub żurek z jajkiem w pieczywie 350 ml
Słodkie:
-Ciasto sernik z mascarpone i migdałami 2 kg
-Ciasto jabłecznik z kruszonką 2 kg
-Panna cotta z musem truskawkowym 20 szt.
Cena zawiera dostawę (w termosach do samodzielnego rozłożenia).